Copy
In deze nieuwsbrief:

- Kussens van Care Comfort
- Workshops op locatie
- STOP-decubitusdag 2021
- Eindejaarsactie, jullie
KORTING


Kussens van Care Comfort

DecoCare is als merkonafhankelijke leverancier altijd op zoek naar goede hulpmiddelen die makkelijk in gebruik zijn. Care Comfort is één van onze leveranciers die positioneringskussens levert. Care Comfort biedt een lijn verschillende positioneringskussens die van een kwalitatief hoog niveau zijn en daarnaast uiterst betaalbaar. Door het gebruik van hoogwaardige materialen en een zeer degelijke afwerking zijn deze kussens jarenlang inzetbaar. Care Comfort biedt kussens aan met een vulling van fijne polystyreenkorrels en een vulling van korrels en schuim. Met de korrelkussens is positioneren in elke positie mogelijk en de kussens gevuld met korrels en schuim bieden een stevigere ondersteuning.
In combinatie met de zeer fijn gebreide hoezen heeft u een positioneringskussen waarmee cliënten op een comfortabele manier gepositioneerd kunnen worden.
Wil je meer informatie over deze of andere kussens of wil je een kussen op zicht aanvragen? Klik dan hier.
Workshops op locatie
Afgelopen maand zijn we bij DecoCare weer begonnen met het geven van workshops. Maandelijks behandelen we in onze scholingsruimte een ander thema met diverse informatie. De workshops zijn vooral bedoeld om kennis over te dragen aan zorgprofessionals. We begrijpen dat een ritje naar Tilburg niet voor iedereen is weggelegd, daarom is het ook mogelijk om een scholing op locatie te verzorgen. Klik hier voor de mogelijkheden. LEES MEER.STOP-Decubitus dag 2021

Op 18 november is het STOP-Decubitus dag. Om extra aandacht te besteden aan het voorkomen van decubitus, zetten wij deze dag bij al onze huurklanten de huur van anti- decubitus matrassen (foam en lucht)  voor één dag STOP. We hopen dat de zorginstellingen dit voordeel willen gebruiken om extra aandacht te schenken aan de preventie van decubitus.  
Ook nieuwe huurders willen we de mogelijkheid geven om kennis te maken met de preventieve werkwijze van DecoCare. Wij vinden het belangrijk dat er op elk gewenst moment een mogelijkheid moet zijn om passende hulpmiddelen in te zetten bij de cliënt. Dit kan bijvoorbeeld een anti-decubitus matras zijn, maar wellicht ook een positioneringskussen (voor een comfortabele houding bij de cliënt). Informeer gerust naar de oplossingen die DecoCare jullie kan bieden, zodat we samen uiteindelijk decubitus kunnen STOPPEN!
Eindejaarsactie, jullie KORTING
Ook dit jaar is het voor jou erg aantrekkelijk om aan het eind van het jaar je voorraadkast met hulpmiddelen aan te vullen. Traditiegetrouw kent DecoCare dit jaar weer een eindejaarsactie, waarbij je zelf met ons mag onderhandelen over een leuke korting of misschien wel een gratis hulpmiddel. Ben je benieuwd naar de mogelijkheden voor jullie organisatie? KLIK HIER voor extra korting.
DecoCare op Facebook
Website DecoCare
LinkedIn Cees van Pelt
Email DecoCare
DecoCare, Aphroditestraat 21, 5047 TW  Tilburg NL - Tel: 013 - 850 88 54
Ons emailadres: info@decocare.nl