ReposePronePositioneringsset

Repose Prone Positioneringsset


De Repose Prone Positioneringskit is bedoeld om decubitus te voorkomen en te behandelen bij cliënten die in buikligging behandeld worden. De Prone Positioneringskit bestaat uit een Repose BabyTherm en een Repose Wedge Large. waarvan de Babyterm onder de Torax en het gezicht ligt en de Wedge onder de onderbenen zodat de voeten in een functionele stand staan en spitsvoeten worden voorkomen.

De Repose Prone zorgen voor een goede drukverdeling en een optimaal ligcomfort.


Repose is eenvoudig en duurzaam en bestaat uit met lucht gevulde en onderling verbonden membranen uit polyurethaanfilm. Het 50 µm dunne polyurethaan is uiterst elastisch: het kan tot zes maal worden uitgerokken zonder te scheuren of zijn elasticiteit te verliezen. De combinatie van lucht en polyurethaanfilm garandeert de best mogelijke drukherverdeling.

Repose is het perfecte product om het contactoppervlak tussen het lichaam en de onderlaag zo veel mogelijk te vergroten. Het materiaal is ademend, en temperatuurneutraal. Dit creëert een optimaal microklimaat. De unieke Repose pomp zorgt ervoor dat elk hulpmiddel met de juiste druk wordt opgeblazen. De gepatenteerde ‘Smart Valve’ technologie garandeert een interne druk van 12 mmHg in de Repose. Dit is de optimale waarde voor drukherverdeling en klinische doeltreffendheid door inzinking en omvatting. De pomp dient bovendien als verpakking voor Repose.

Repose Prone Positioneringsset

De Repose Prone Positioneringsset is uiterst geschikt om decubitus te voorkomen en te behandelen bij patiënten in buikligging op intensieve zorgafdelingen

Artikelnr.

Omschrijving

N.n.b.

Repose Prone Positioneringsset9101

Detergent Active

Repose Prone Positioneringsset

LinkedIn
Facebook
YouTube

Facebook


Volg DecoCare op Facebook. Hier houden wij u regelmatig op de hoogte van nieuws en wetenswaardigheden over DecoCare. Klik hier.

DecoCare

Contact Formulier

 
 
 
 
 

Social Media