Huur

Huur

Huur wisseldruksystemen


Kiest u voor het huren van wisseldruksystemen, dan zijn deze hulpmiddelen op maat in te zetten. Ander voordeel is dat u in een piekperiode eenvoudig extra systemen kunt aanvragen zonder daarvoor te hoeven investeren. Huren bij DecoCare wil zeggen dat u gebruik kunt maken van verschillende hoogwaardige soorten luchtsystemen die aansluiten bij de problematiek van uw cliënten. DecoCare hecht waarde aan uw wensen betreft de inzet van de wisseldruksystemen. Graag informeren wij u over de verschillende mogelijkheden. Ook voor advies en snelle leveringen kunt u bij DecoCare terecht.


Huur overige hulpmiddelen


Vaak zijn zorghulpmiddelen maar voor een kortere periode nodig. Kopen van deze vaak specialistische hulpmiddelen is erg kostbaar. DecoCare biedt de mogelijkheid om de hulpmiddelen te huren. Om te voorkomen dat de verkeerde en/of overbodige hulpmiddelen worden ingezet, adviseren wij om vooraf eerst contact op te nemen met uw ergotherapeut of thuiszorg.


Het voordeel van huren is dat u altijd kunt beschikken over de nieuwste hulpmiddelen. Onze huurproducten zijn up to date producten die regelmatig vervangen worden, zodat we de kwaliteit kunnen waarborgen. 


Vrijwel alle DecoCare producten zijn te huur. Op de productpagina's wordt vermeld of het product gehuurd kan worden. De positioneringshulpmiddelen zijn voorzien van een comfortabele hoes, bij de huuraanvraag kunt u vermelden of u een bijpassende nieuwe hoes wilt kopen of dat u de hoes bij het hulpmiddel wilt huren.


Het (spoed)bestelformulier voor matrassen vindt u hier.


Huurmatras

Economisch...


Huren is niet alleen bedoeld voor zorginstellingen. Ook voor particulieren is het mogelijk om onze producten te huren.


Bij het huren van specialistische hulpmiddelen is het zinvol om eerst met uw ergotherapeut of thuiszorg de mogelijkheden te bespreken.


Ook voor u...

LinkedIn
Facebook
YouTube

Facebook


Volg DecoCare op Facebook. Hier houden wij u regelmatig op de hoogte van nieuws en wetenswaardigheden over DecoCare. Klik hier.

DecoCare

Contact Formulier

 
 
 
 
 

Social Media