Nieuws

Nieuwe producten, nieuws van ons bedrijf, wetenswaardigheden en belangrijke feiten over decubitus, u vindt het op deze pagina. Kijk regelmatig en blijf op de hoogte...

Op 26 en 27 november a.s. staat DecoCare op de jaarbeurs in Utrecht, waar het WCS Kenniscentrum Wondzorg haar zeventiende tweedaags wondcongres organiseert, met als thema ‘Alles in Wondenland’. Met bijna 1600 deelnemers en 50 exposanten is het WCS congres het grootste wondcongres van Nederland.

Bezoek onze stand in de Beatrixhal, (Stand 31).

Meer informatie: https://www.wcs.nl/congres/wcs-congres-2019/


Grotere afbeelding van de plattegrond, klik hier.

1 Oktober 2019 Review GlideComfort

Een van onze klanten had de GlideComfort op proef besteld. Na een week testen kregen we deze enthousiaste reactie en de vraag er nog vijf bij te leveren, omdat de GlideComfort zo goed bevalt in de praktijk.


[review]
Na een cursus fysieke belasting ben ik erachter gekomen dat er de GlideComfort bestaat, wat een uitvinding zeg! Een glijlaken en steeklaken in 1 met meerdere functies! Voor het verplaatsen van de hulpbehoevende cliënt, maar ook voor het makkelijk op de bedrand draaien van een cliënt is dit een fijn hulpmiddel. Er zitten handvaten aan de GlideComfort waardoor je ook nog eens extra grip hebt. Het werkt zo gemakkelijk en ook nog eens ergonomisch voor onze rug. Niet alleen een uitvinding voor de zorgmedewerkers maar ook nog eens prettig voor de cliënt!


Zorgmedewerkster Joris Zorg, Oirschot


Lees meer...

1 Oktober 2019 Demonstratie Stabilo vacukussens en matrassen

Maak kennis met innovatieve hulpmiddelen van Stabilo. U kunt met deze vacuumtechniek zélf eenvoudig de ideale pasvorm geven aan een kussen, rugkussen of matras.Lees meer...

September 2019 Nieuwsbrief

Nieuwsbrief in het teken van het Multiglide tunnelglijlaken. Klik op de illustratie om de nieuwsbrief te lezen. U kunt zich ook inschrijven voor onze nieuwsbrief, dan ontvangt u deze automatisch in uw mailbox.


Lees meer...

September 2019

DecoCare organiseert op dinsdag 10 september in samenwerking met AVZN een kennismakingsavond: 'Passiviteiten van het dagelijks leven' ook wel afgekort als PDL. Een methode, die bestaat uit een complex van handelingen, voorzieningen en maatregelen die bijdragen aan optimale begeleiding, verzorging of verpleging van 'passieve' patiënten.


Lees meer...

Juli 2019

Had u het al gezien? Onze website heeft een grote make-over gehad en is aangevuld met tal van producten, die al een tijdje op de wachtlijst stonden. De planning is om in deze maand (juli 2019) het volledige assortiment op de website te presenteren. Nieuw zijn deze pagina en de pagina wasvoorschriften. Ook is de volledige website aangepast om ook op mobiele telefoons en tablets goed leesbaar te zijn.

Juni 2019

Mogen wij u voorstellen, Lara van Drunen...!

Lara versterkt team DecoCare als productspecialist met haar jarenlange ervaring en kennis.

Juni 2019

Al langer in ons assortiment, maar nu ook gepresenteerd op de website, de Repose Footprotector met magneetsluiting lees er meer over op deze pagina...

Juni 2019

Demonstratie-avond Transfer, georganiseerd in samenwerking met Etac Nederland.

Met name horizontale transfers kwamen op deze succesvolle avond aan de orde. Er werden tal van demonstraties gegeven door de productspecialiste van Etac Nederland.


Februari 2019

Team meeting in het nieuwe pand van DecoCare.


Februari 2019

De DecoCare hielwig op de website klik hier om dit product te bekijken.


November 2018

Opening van ons nieuwe pand.


Nieuws van DecoCare

LinkedIn
Facebook
YouTube

Facebook


Volg DecoCare op Facebook. Hier houden wij u regelmatig op de hoogte van nieuws en wetenswaardigheden over DecoCare. Klik hier.

Inschrijven Nieuwsbrief

Inschrijven voor onze nieuwsbrief? Vul uw emailadres in en klik op 'Subscribe'

DecoCare

Contact Formulier

 
 
 
 
 

Social Media