Over DecoCare

Over DecoCare

Wat is DecoCare?


DecoCare is een jong dynamisch bedrijf, met een enthousiast team van medewerkers. Het doel van DecoCare is om (in samenwerking met zorgprofessionals) lastige problemen rondom decubitus en comfortabel liggen aanpakken. Dat betekent dat DecoCare er zorg voor draagt dat er op elk moment passende hulpmiddelen ingezet kunnen worden. Hierbij staan de kernwaarden flexibiliteit, preventie, advies en service centraal.


Waarom DecoCare?

Het leed dat cliënten met decubitus overkomt is enorm en de behandelkosten zijn hoog. Behandeling van decubitus in Nederland kost  jaarlijks ongeveer 600.000.000 euro. Toch is in veel gevallen mogelijk om decubitus relatief eenvoudig te voorkomen, door  preventieve hulpmiddelen in te zetten. Het is van groot belang dat risicocliënten regelmatig van houding veranderen. Door passende hulpmiddelen tijdig te gebruiken kan veel  leed voorkomen worden. Ook kunnen behandelkosten hierdoor laag blijven.

DecoCare wil de problemen voor zijn en kan u op elk moment  ondersteuning aanbieden. De ondersteuning bestaat uit advies, hulpmiddelen op maat en tijdig handelen.


Team DecoCare.

Team DecoCare

Cees van Pelt
Marleen Wellens
Paul van Pelt
Robin Koch
Nienke Valbracht
Nienke Valbracht
Nienke Valbracht

Cees van Pelt

Productspecialist - eigenaar DecoCare


Al weer zes jaar geleden begonnen met DecoCare na 12 jaar ervaring als productspecialist hulpmiddelen tegen decubitus. Cees wil met DecooCare de zorgverlening ondersteuning aanbieden met daadkracht, passie en betrokkenheid.

Te bereiken via: 06 - 19 91 76 96

c.vanpelt@decocare.nl

Marleen Wellens


Medewerker commerciële binnendienst - inkoop


Marleen zorgt er onder andere voor dat de bestellingen op tijd bij u binnen komen en zij onderhoudt de contacten met klanten en leveranciers uit binnen- en buitenland.


Te bereiken via: 013 - 850 88 54 - 06 -18 61 86 70

m.wellens@decocare.nl

Paul van Pelt


Service medewerker


Paul zorgt bij DecoCare voor de logistiek. Hij bezorgt, installeert en onderhoudt diverse anti-decubitussystemen en geeft waar nodig uitleg.Te bereiken via: 013 - 850 88 54

p.vanpelt@decocare.n

Robin Koch


Medewerker productontwikkeling en kwaliteitscontrole


Robin volgt de opleiding 'Mens en Techniek' en ondersteunt ons team op de afdeling productontwikkeling en kwaliteitscontrole. DecoCare zoekt voortdurend naar gebruiksvriendelijke hulpmiddelen. Soms blijken simpele hulpmiddelen niet te koop en ontwikkelen we deze producten zelf. Naast het ontwikkelen van nieuwe producten is ook continuïteit van kwaliteit een onderdeel van het takenpakket van Robin.


Robin is bereikbaar via: 013 - 850 88 54

r.koch@decocare.nl

Indy Luites


Administratief medewerker


Indy is werkzaam als administratief medewerker, binnen deze rol is ze betrokken bij de invulling en functionaliteiten van onze webshop. Daarnaast ondersteunt Indy ook de verkoop binnendienst.


Indy is bereikbaar via:

i.Luites@decocare.nl

Stefan Duiverman


Service medewerker


Stefan zorgt bij DecoCare voor de serviceafdeling. Hij bezorgt, installeert en onderhoudt diverse anti-decubitussystemen en geeft waar nodig uitleg.
Stephan is bereikbaar via:

s.duiverman@decocare.nl


Nienke Valbracht


Ergotherapeut


Nienke is ergotherapeut en heeft een eigen gespecialiseerde praktijk. Naast haar werkzaamheden in haar eigen praktijk adviseert Nienke ons team bij verschillende casustieken op het gebied van liggen en zitten.


Nienke is bereikbaar via:

n.valbracht@decocare.nl

Visie, Een flexibele partner voor zorgprofessionals, die met daadkracht, passie en betrokkenheid de ondersteuning biedt waarmee iedere cliënt comfortabel kan liggen en zitten.


Missie, De zorgverlening ondersteuning aanbieden met daadkracht, passie en betrokkenheid.

Visie en Missie van DecoCare

LinkedIn
Facebook
YouTube

Facebook


Volg DecoCare op Facebook. Hier houden wij u regelmatig op de hoogte van nieuws en wetenswaardigheden over DecoCare. Klik hier.

Inschrijven Nieuwsbrief

Inschrijven voor onze nieuwsbrief? Vul uw emailadres in en klik op 'Subscribe'

DecoCare

Contact Formulier