Over DecoCare

Over DecoCare

Wat is DecoCare?


DecoCare is een jong dynamisch bedrijf, met een enthousiast team van medewerkers. Het doel van DecoCare is om (in samenwerking met zorgprofessionals) lastige problemen rondom decubitus en comfortabel liggen aanpakken. Dat betekent dat DecoCare er zorg voor draagt dat er op elk moment passende hulpmiddelen ingezet kunnen worden. Hierbij staan de kernwaarden flexibiliteit, preventie, advies en service centraal.


Waarom DecoCare?

Het leed dat cliënten met decubitus overkomt is enorm en de behandelkosten zijn hoog. Behandeling van decubitus in Nederland kost  jaarlijks ongeveer 600.000.000 euro. Toch is in veel gevallen mogelijk om decubitus relatief eenvoudig te voorkomen, door  preventieve hulpmiddelen in te zetten. Het is van groot belang dat risicocliënten regelmatig van houding veranderen. Door passende hulpmiddelen tijdig te gebruiken kan veel  leed voorkomen worden. Ook kunnen behandelkosten hierdoor laag blijven.

DecoCare wil de problemen voor zijn en kan u op elk moment  ondersteuning aanbieden. De ondersteuning bestaat uit advies, hulpmiddelen op maat en tijdig handelen.


Team DecoCare.

Team DecoCare

Cees van Pelt
Marleen Wellens
Paul van Pelt
Robin Koch
Danielle den Hartog
Nienke Valbracht

Cees van Pelt

Productspecialist - eigenaar DecoCare


Al weer zes jaar geleden begonnen met DecoCare na 12 jaar ervaring als productspecialist hulpmiddelen tegen decubitus. Cees wil met DecooCare de zorgverlening ondersteuning aanbieden met daadkracht, passie en betrokkenheid.

Te bereiken via: 06 - 19 91 76 96

c.vanpelt@decocare.nl

Marleen Wellens


Medewerker commerciële binnendienst - inkoop


Marleen zorgt er onder andere voor dat de bestellingen op tijd bij u binnen komen en zij onderhoudt de contacten met klanten en leveranciers uit binnen- en buitenland.


Te bereiken via: 013 - 850 88 54 - 06 -18 61 86 70

m.wellens@decocare.nl

Paul van Pelt


Service medewerker


Paul zorgt bij DecoCare voor de logistiek. Hij bezorgt, installeert en onderhoudt diverse anti-decubitussystemen en geeft waar nodig uitleg.Te bereiken via: 013 - 850 88 54

p.vanpelt@decocare.n

Robin Koch


Medewerker productontwikkeling en kwaliteitscontrole


Robin volgt de opleiding 'Mens en Techniek' en ondersteunt ons team op de afdeling productontwikkeling en kwaliteitscontrole. DecoCare zoekt voortdurend naar gebruiksvriendelijke hulpmiddelen. Soms blijken simpele hulpmiddelen niet te koop en ontwikkelen we deze producten zelf. Naast het ontwikkelen van nieuwe producten is ook continuïteit van kwaliteit een onderdeel van het takenpakket van Robin.


Robin is bereikbaar via: 013 - 850 88 54

r.koch@decocare.nl

Diane Janssen


Servicemedewerker


Diane is werkzaam op onze serviceafdeling en is vooral werkzaam in ons magazijn waar zij verantwoordelijk is voor het verwerken van in- en uitgaande goederen. Diane weet van aanpakken en heeft geen moeite om bij drukte ook de bus te pakken om een hulpmiddel te installeren.Diane is bereikbaar via: 013 - 850 88 54

d.janssen@decocare.nl

Nienke Valbracht


Ergotherapeut


Nienke is ergotherapeut en heeft een eigen gespecialiseerde praktijk. Naast haar werkzaamheden in haar eigen praktijk adviseert Nienke ons team bij verschillende casustieken op het gebied van liggen en zitten.


Nienke is bereikbaar via: 06 - 14 98 81 10

n.valbracht@decocare.nl

Visie en Missie van DecoCare

Visie, Een flexibele partner voor zorgprofessionals, die met daadkracht, passie en betrokkenheid de ondersteuning biedt waarmee iedere cliënt comfortabel kan liggen en zitten.


Missie, De zorgverlening ondersteuning aanbieden met daadkracht, passie en betrokkenheid.

LinkedIn
Facebook
YouTube

Facebook


Volg DecoCare op Facebook. Hier houden wij u regelmatig op de hoogte van nieuws en wetenswaardigheden over DecoCare. Klik hier.

Inschrijven Nieuwsbrief

Inschrijven voor onze nieuwsbrief? Vul uw emailadres in en klik op 'Subscribe'

DecoCare

Contact Formulier