Workshops

Workshops op locatie

Afgelopen maand zijn we bij DecoCare weer begonnen met het geven van workshops. Maandelijks behandelen we in onze scholingsruimte een ander thema met diverse informatie. De workshops zijn vooral bedoeld om kennis over te dragen aan zorgprofessionals. We begrijpen dat een ritje naar Tilburg niet voor iedereen is weggelegd, daarom is het ook mogelijk om een scholing op locatie te verzorgen.


Heeft u belangstelling voor een demonstratie of wil je jouw team vrijblijvend kennis laten maken met anti-decubitus hulpmiddelen? Neem gerust contact met ons op, dan plannen wij voor jullie een demonstratie in.


Je kunt telefonisch een afspraak maken: 013 850 88 54 of maak gebruik van het contactformulier op deze pagina. Geef ons a.u.b. aan over welk onderwerp of onderwerpen je in een workshop graag behandeld wilt zien. Denk bijvoorbeeld aan Workshop positioneren, transfers, welk decubitusmatras past het beste op mijn afdeling, basis PDL in de praktijk, ergonomie in de praktijk, et cetera.

Trainings en demo-avonden bij DecoCare, 2022

Dinsdag 31 mei 2022


'Workshop PDL in de praktijk'


Het is al weer 2 jaar geleden dat we bij DecoCare een PDL scholing hebben georganiseerd. Tijdens deze training is uitgelegd wat PDL is en zijn verschillende basis technieken in de praktijk uitgelegd.


Lees meer...

Training, scholing, Workshops

LinkedIn
Facebook
YouTube

Facebook


Volg DecoCare op Facebook. Hier houden wij u regelmatig op de hoogte van nieuws en wetenswaardigheden over DecoCare. Klik hier.

Inschrijven voor onze nieuwsbrief? Klik hier.

Inschrijven Nieuwsbrief

DecoCare

Contact Formulier

 
 
 
 
 

Social Media

Nieuwsbrief