Welk matras past 't best bij mijn cliënt

Uitnodiging workshop 'Welk matras past het best bij mijn cliënt?'


Dinsdag 26 oktober organiseert DecoCare de workshop: 'Welk matras past het best bij mijn cliënt?' Wij nodigen u uit voor deze workshop, die om 19.00 uur begint.


Er is een enorme keuze in zorgmatrassen maar welk matras is nu het beste voor jouw cliënt/bewoner? Kies je voor koudschuim, traagschuim, een luchtmatras of een wisseldruksysteem, er is zo veel keuze en elke leverancier vindt zijn matras het allerbeste.


Tijdens deze workshop gaan we het niet hebben over merken matrassen maar vooral over de verschillende soorten matrassen. Daarnaast leggen we uit bij welk ziektebeeld een matras past en bij welk ziektebeeld juist niet. Ook zullen we aandacht besteden aan de verschillende soorten hoezen en leggen we uit hoe je de verschillen kunt zien tussen keerbare en niet keerbare matrassen. Daarnaast komen tijdens deze workshop de verschillende soorten wisseldrukmatrassen aan bod, met uitleg over de instelmogelijkheden.


Zoals je van ons gewend bent zullen we de theorie weer met de praktijk combineren en kun je zélf ervaren hoe een matras aanvoelt en ligt. Na afloop is er gelegenheid om nog een glaasje te drinken en onderling met elkaar van gedachte te wisselen.

Wanneer:  dinsdag 26 oktober
Waar:  DecoCare, Aphroditestraat 21 5047 TW, Tilburg  (route)
Hoe laat:  Aanvang 19.00 uur - circa 21.00 uur
Voor wie:  (Para)Medici en zorgprofessionals
Organisator:  DecoCare, Cees van Pelt
Certificaat:  Bewijs van deelname
Deelname:  Gratis, de kosten worden betaald door DecoCare
Aanmelden:  Via email of telefonisch: 013 - 850 88 54


Training, scholing, Workshops

LinkedIn
Facebook
YouTube

Facebook


Volg DecoCare op Facebook. Hier houden wij u regelmatig op de hoogte van nieuws en wetenswaardigheden over DecoCare. Klik hier.

Inschrijven voor onze nieuwsbrief? Klik hier.

Inschrijven Nieuwsbrief

DecoCare

Aanmeldformulier workshop

 
 
 
 
 
 

Social Media

Nieuwsbrief