Workshop PDL

Uitnodiging workshop 'PDL in de praktijk'


Het is al weer 2 jaar geleden dat we bij DecoCare een PDL scholing hebben georganiseerd. Tijdens deze training is uitgelegd wat PDL is en zijn verschillende basis technieken in de praktijk uitgelegd.


Nog even opfrissen, PDL is bedoeld voor cliënten met zelfzorgpassiviteiten, zij kunnen vaak niet meer actief mee werken aan hun behandeling. Dit zal veelal leiden tot voorkeurshoudingen en afweerspanning waardoor er een verhoogd risico is op decubitus en contracturen.

Naar aanleiding van die scholing zijn er verschillende vragen gekomen om meer kleine technieken te leren die meteen in de praktijk gebruikt kunnen worden.


We willen jullie graag uitnodigen op: Dinsdag 31 mei.


Tijdens deze workshop worden er praktische adviezen gegeven (gestoeld op pdl technieken) hoe ontspanning te verkrijgen om contracturen en decubitus te voorkomen. Op deze wijze wordt er gestreefd naar een zo optimale kwaliteit van leven van de passieve cliënt en een minder belastende werksetting voor de zorgverlener. Tijdens deze workshop is er ook ruimte om vragen te stellen met betrekking tot problemen waar je in de praktijk mee te maken hebt.


Deze scholing is speciaal bedoeld voor mensen die werkzaam zijn in de zorg en nog weinig of geen ervaring hebben met PDL

.

Wanneer:  Dinsdag 31 mei 2022
Waar:  DecoCare, Aphroditestraat 21 5047 TW, Tilburg  (route)
Hoe laat:  Aanvang 19.00 uur - circa 21.00 uur
Voor wie:  mensen die werkzaam zijn in de zorg met weinig of geen ervaring met PDL

Organisator:  DecoCare
Certificaat:  Bewijs van deelname
Deelname:  Gratis, de kosten worden betaald door DecoCare
Aanmelden:  Via email of telefonisch: 013 - 850 88 54


Training, scholing, Workshops

LinkedIn
Facebook
YouTube

Facebook


Volg DecoCare op Facebook. Hier houden wij u regelmatig op de hoogte van nieuws en wetenswaardigheden over DecoCare. Klik hier.

Inschrijven voor onze nieuwsbrief? Klik hier.

Inschrijven Nieuwsbrief

DecoCare

Aanmeldformulier workshop

 
 
 
 
 
 

Social Media

Nieuwsbrief